Esti producator, importator sau vanzator de suplimente nutritive?


Afisam produsele tale persoanelor care au petrecut mai multe minute cautand ce suplimente nutritive li se potrivesc, in comparatie cu reclamele la televizor sau retelele sociale, unde oamenii se afla pentru a se relaxa!
Suntem medici, programatori, avocati


Pentru a putea ajuta companiile cu un produs complet si profesionist, echipa noastra este formata din medici, programatori, avocati. Ne dorim un produs care sa acopere toate aspectele acestui domeniu.
Suntem echipa care a creat aplicatia Doctor31, folosita zilnic de oameni cu probleme de sanatate din toate partile lumii, inclusiv Romania. Proiectul nostru a facut parte in 2020 din unul din programele Eithealth

Proiectat de medici

Construit de medici

Te ajutam sa iti arati produsele persoanelor care au nevoie de ele.


Utilizatorilor li se afiseaza personalizat exact ce suplimente (produse) au nevoie. Le afisam produsele care se potrivesc simptomelor, suferintelor medicale, varstei, conditiilor de viata si munca tinand cont si de alergiile lor, daca exista sarcina, etc.
Date in timp real.


Iti afisam date despre utilizatorii farmaciainteligenta iin timp real. In contul tau iti afisam date complexe precum cele mai reclamate simptome, cele mai dese suferinte medicale, date despre obiceiurile utilizatorilor: fumatori, status greutate, consum de alcool, medie de varsta

Sex feminin: 45.93 %

Sex masculin: 53.89 %

Media de varsta: 27

Datele de mai sus sunt date in timp real din baza noastra de date


Produsele tale le pui foarte simplu pe farmaciaintelingenta.ro


Este foarte simplu sa faci ca oferta ta sa fie vazuta de utilizatorii farmaciaintelingenta.ro
1. Fie folosesti optiunile simple din contul tau de administrare,
2. Fie te ajutam noi sa implementezi oferta ta (fara costuri suplimentare);


Prezentare automata a produselor tale utilizatorilor


Odata ce ai introdus oferta cu produsele tale, in moementul in care un produs se potriveste cu nevoile utiiliizatorilor, acestia vor vedea oferta ta sub forma de buton care va contine logo-ul tau, adresa ta de site si pretul pentru produsul respectiv. Butonul este cu functiie de redirectionare, asa ca utilizatorul va ajunge pe site-ul tau si va face achizitiile direct de la tine. Castigi clienti noi in magazinul tau. Ii manageriezi cum doresti tu.

Companiile care folosesc farmaciainteligenta.ro pentru a obține mai multe vânzăriDeschide acuma contul gratuit

Incepe sa vinzi mai mult acuma cu un nou canal de vanzari.
Incepe sa fii prezent in recomandarile primite de utilizatorii farmaciainteligenta.ro
Evita sentimentele neplacute ale utilizatorilor atunci cand se relaxeaza pe internet sau la televizor si sunt intrerupti de reclame. Arata-le oferta ta atunci cand vor sa cumpere suplimente.
Fara comisioane, un singur abonament lunar.