• office@farmaciainteligenta.ro
  • By Doctor31.com
Te ajutam sa vinzi mai mult, iar produsele tale devina mai cunoscute,

ajutand utilizatorii nostri sa inteleaga ce produse li se potrivesc si de unde le pot achizitiona.

Mi se potriveste acest produs?


Da,

Daca esti producator, importator de suplimente nutritive sau dispozitive care imbunatatesc , ajuta sau monitorizeaza sanatatea utilizatorilor.


Da,

Daca detii un magazin online care are in oferta produsele enumerate mai sus.

Ce este farmaciainteligenta.ro?

Farmaciainteligenta.ro este o aplicatie care ajuta utilizatorii sa vada ce produse li se potrivesc cel mai bine in functie de simptome, suferinte medicale, varsta, sarcina, alergii. In acest fel utilizatorii vor vedea produsele care sunt destinate lor, usurandu-le decizia de cumparare, marind sansa de rezultat (randament) al produsului, avand ca rezultat un client fericit.
Pentru vanzatori oferim un canal nou de vanzari, cu costuri lunare fixe, reduse, transparente si cu implementare efectuata de noi.


Cine suntem si ce ne recomanda?

Suntem Doctor31.com, dezvoltatorii aplicatiei Doctor31, cu o experienta de peste 6 ani si cu utilizatori ai aplicatiei din toata lumea. Suntem de asemenea membri in cadrul programului european Eit Health.


Mai jos redam cateva din prezentele media de pe piata romaneasca:

Produsele noastre se afla in continua expansiune pe piata locala (Romania) precum si la nivel global, cu peste 13.000 de posibile diagnostice (rapoarte) emise de la inceputul anului.

Unde vor fi vazute produsele tale

Pe pagina de rezultate

Dupa parcurgerea chestionarului produsele tale vor fi afistate utilizatorilor in functie de compatibilitatea acestora cu nevoile lor.

Ex.: Daca un produs este recomandat pentru tuse si utilizatorul a selectat ca simptom tuse, atunci apare si produsul tau. Daca produsul tau este contraindicat in sarcina si persoana a selectat ca este gravida, produsul nu va aparea. Asemenea si in cazul alergiilor la unul dintre ingredientele produsului.

In motorul de cautare dupa oricare din criteriile: simptome/afectiuni, ingrediente, denumire produs, nume producator, brand

Produsul tau va fi afisat daca utilizatorul cauta o suferinta medicala in care este recomandat si produsul tau, daca utilizatorul cauta un ingredient care este continut si de produsul tau, daca utilizatorul tasteaza cuvinte care sa contina numele produsului tau sau cuvinte care sa contina numele producatorului/brandului tau.

Acesta va fi vizibil cu link spre produs, unde utilizatorul poate vedea preturile tale, ingredientele, recomandarile, descrierea si modul de administrare recomandat de producator.

Pachet promovare 100%

Pentru fiecare suferinta medicala (tuse, diabet, sanatatea dintilor, etc) exista mai mult produse. Acestea vor fi afisate aleatoriu (amestecat) pentru sanse egale de pozitionare, insa daca vrei ca produsul tau sa fie vazut in primele 2 pozitii atunci poti alege acest pachet.

Acest pachet iti asigura vizibilitate maxima a produsului tau prin plasarea pe una din cele 2 pozitii in categoria suferintei selectate de tine.Plan tarifar


Implementation

Lei 5 /produs

  • Se taxeaza o singura data
  • Contine analiza documentatie
  • Implementarea fiecarui produs in platforma
  • Asistenta pe perioada contractului

Standard

Lei 2 /luna/prod

  • Vizibilitate produs pe site
  • Vizibilitate oferta ta de pret si link pe pagina produsului

Pachet 100%

Lei 249 /produs/cat suferinta medicala

  • Pozitionare in primele 2 pozitii la afisarea caategoriei selectate
  • Numai 2 pozitii de promovare valabile pentru vizibilitate maxima
  • La click link direct (redirectionare) catre pagina ta


Caracteristici unice farmaciainteligenta.ro


La ce lucram acum
ImplementareImplementam produseleSuni pentru cont

Implementam produsele

Incepi vanzarileIncepe sa vinzi acum pe farmaciainteligenta.ro Fa-ti cunoscute produsele si oferta utilizatorilor farmaciaiinteligenta.ro si doctor31.com profitand de tarifele de lansare.

Suna acum la 0751202070 pentru a incepe sa vinzi